ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΟΠΥΥ -- “DYSLEXIA CENTERS-PAVLIDIS METHOD” - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ STOP 20-1-2017

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς,

προς αποκατάσταση της αλήθειας, τα “DYSLEXIA CENTERS-PAVLIDIS METHOD”  σας διαβεβαιώνουν ότι:

1. Ουδέποτε υπέγραψαν οποιαδήποτε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

2. Η παρούσα σύμβαση ως έχει, είναι άδικη και μη βιώσιμη τόσο για τους επαγγελματίες της ειδικής αγωγής, όσο και για τους γονείς και τα παιδιά τους.

3. Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας, να διατυπώνουμε προτάσεις προς τον ΕΟΠΥΥ, για μια δικαιότερη σύμβαση για όλους.

4. Όπως ισχύει για όλους τους συναδέλφους, το αν τελικά υπογράψουμε ή όχι θα εξαρτηθεί από την τελική σύμβαση που θα διαμορφωθεί μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων.

5. Οποιεσδήποτε άλλες διαφορετικές δηλώσεις ή αναφορές από τρίτους ως προς τα προηγούμενα, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι ψευδείς. Συνεπώς, η σε γνώση τους διάδοσή τους θα επιφέρει τις ανάλογες νομικές συνέπειες.

6. Συνεπώς, όσοι ανήρτησαν ψευδείς πληροφορίες σε βάρος μας, τώρα που γνωρίζουν την αλήθεια τους καλούμε να επανορθώσουν άμεσα.

7. Είναι δημοσίως γνωστό ότι ο ΕΟΠΥΥ εξακολουθεί να καλύπτει κανονικά τις συνεδρίες ειδικής αγωγής μέχρι τις 25-1-2017, όπως παλιά.

8. Ασχέτως εάν υπογραφεί ή όχι η σύμβαση, θα παραμείνουμε  αφοσιωμένοι στην άψογη και ποιοτική εξυπηρέτηση των παιδιών και των οικογενειών που μας χρειάζονται.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ο μοναδικός τρόπος να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους, δεν είναι η αλληλοσυκοφάντηση και η διχόνοια, αλλά η αξιοπρεπής ενότητά μας.