Γιατί Franchising;

Ελάχιστες Νέες Επιχειρήσεις  Συνεχίζουν να Λειτουργούν  μετά από  5 χρόνια. Αντιθέτως, η Συντριπτική Πλειοψηφία των Franchise, Λειτουργούν Επιτυχώς.

Η Φιλοσοφία των  ‘Dyslexia Centers - Pavlidis Method’  είναι
Ανθρωποκεντρική, με στόχο την  καταξίωση μέσω προσφοράς.

Το δίκτυο Franchise των κέντρων μας έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί συνετά από κορυφαίους επιστημονικούς συμβούλους. Προσφέρουμε συνεχώς ό,τι χρειάζεστε για να εξασφαλίσουμε την  επιστημονική και επιχειρηματική σας Επιτυχία.

Τα 'Dyslexia Centers - Pavlidis Method' είναι το μεγαλύτερο και πλέον αναγνωρίσιμο δίκτυο τουλάχιστον της Ελλάδας.  Η τεχνογνωσία του βασίζεται στο Τεστ & Μέθοδο Παυλίδη, η οποία είναι 6 ως 8 φορές αποτελεσματικότερη από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται στα Ελληνικά σχολεία, όπως αποδείχθηκε από τα αποτελέσματα εκτεταμένων διεθνών ερευνών γνωστών αγγλικών πανεπιστημίων. 

Είναι ταχέως, αλλά συνετά αναπτυσσόμενο δίκτυο, που σήμερα αριθμεί 37 Κέντρα, που αυξάνονται επιτυχώς ακόμη και μέσα στην κρίση, αφού από το 2009, μέσα στην οικονομική κρίση δημιουργήθηκαν 19 Επιτυχημένα Νέα Κέντρα μας, (Περαία, Χαριλάου, Εύοσμος (Θεσ/νίκη), Κατερίνη, Δράμα, Ωρωπός, Γιαννιτσά, Πάτρα, Βέροια, Λεμεσός, Μουδανιά, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Σάμος, Χίος, Κουφάλια, Αλεξάνδρεια, Λευκίμμη, Ναύπλιο), ακόμη και σε μικρά Νησιά ή Κωμοπόλεις, π.χ. Μουδανιά, Κουφάλια,  Βαθύ,  Λευκίμμη (<9.000 κάτοικοι).