Ο Ιδανικός Συνεργάτης των Dyslexia Centers - Pavlidis Method

Το προφίλ του ιδανικού ιδιοκτήτη - συνεργάτη μας (Franchisee)

 Ο κατάλληλος υποψήφιος δικαιοδόχος (ιδιοκτήτης - διευθυντής κέντρου μας) για τη δημιουργία και την αποτελεσματική και επιτυχημένη λειτουργία ενός κέντρου Dyslexia Centers - Pavlidis Method πρέπει να πληροί τουλάχιστον τα παρακάτω προσόντα:
  Να έχει το όνειρο και τις δυνατότητες να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση και να καταξιωθεί επαγγελματικά και κοινωνικά.
  Ευφυής, ευχάριστη - θετική - ηγετική - ενθουσιώδης - δυναμική - συγκροτημένη προσωπικότητα με πνεύμα καλοπροαίρετης συνεργασίας. Να έχει την ικανότητα να εμπνέει τους συνεργάτες του, το χάρισμα της επικοινωνίας, τη φιλοδοξία να διακριθεί - καταξιωθεί μέσω της εργατικότητας και της προσφοράς με ανθρωπιά, να αγαπάει τα παιδιά, να χαίρεται να δουλεύει μαζί τους, να θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους οικονομικά αδύναμους, καθώς και να κοσμούνται όλα τα παραπάνω προσόντα με το ανάλογο ήθος, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά.
  Να είναι πτυχιούχος Ψυχολόγος, Ειδικός Παιδαγωγός, Παιδόψυχίατρος, Παιδίατρος, Παιδονευρολόγος, ή σχετικός επιστήμονας, με ή χωρίς ειδίκευση στην ειδική αγωγή. Μεταπτυχιακοί τίτλοι ή εξειδικευμένες σχετικές σπουδές είναι θετικές αλλά όχι απαραίτητες, αφού θα εκπαιδευτεί πλήρως από τον Δικαιοπάροχο, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά - κλινικά - εφαρμοσμένα.
  Εξαίρεση αποτελεί η δημιουργία μεγάλου κέντρου, όπου ο franchisee μπορεί να εργάζεται στην επιχείρηση στο διοικητικό κομμάτι – γραμματεία. Θα πρέπει όμως να έχει τις ανάλογες κοινωνικές ευαισθησίες και επίσης θα πρέπει να συνεργασθεί μετοχικά με έναν σχετικό με το αντικείμενο επιστήμονα, ο οποίος θα αναλάβει την επιστημονική διεύθυνση.
 • Αν πιστεύετε ότι τα παραπάνω σας περιγράφουν και ενδιαφέρεστε, τότε σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος