Οι Άνθρωποί μας


 H οικογένεια των Dyslexia Centers - Pavlidis Method αποτελείται από τους:
Δικαιοδόχους (Επιστημονικοί και Διοικητικοί Διευθυντές), Επιστημονικό Προσωπικό (Ψυχολόγος, Ειδικός Παιδαγωγός, Λογοθεραπευτής, Εργοθεραπευτής, κ.λ.π.), Διοικητικά Στελέχη και τα Στελέχη της Κεντρικής - Μητρικής Διοίκησης.  Όλοι μαζί εργαζόμαστε με μοναδικό σκοπό την παροχή άριστων υπηρεσιών με ευαισθησία & ανθρωπιά σε Παιδί και Γονείς.
 Στους συνεργάτες μας παρέχουμε εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, σε αξιοπρεπές, φιλικό και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλονΠερί τους 100 Επιστήμονες και Διοικητικά Στελέχη αποτελούν μέρος της δυναμικής ομάδας του Ομίλου Dyslexia Centers - Pavlidis Method που επί σειρά ετών παραμένει ο Ηγετικός Όμιλος στο χώρο της Δυσλεξίας, Λογοθεραπείας, Διάσπασης Προσοχής, Μαθησιακές ΔυσκολίεςΟι πλήρως καταρτισμένοι εκπαιδευόμενοι από εμάς συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την ευαισθησία, την άψογη συμπεριφορά και την αποτελεσματικότητα των επιστημονικών μεθόδων του Καθηγητή Παυλίδηαποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας μας.
Όλο το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ομίλου μας, δίχως εξαιρέσεις, εκπαιδεύεται πλήρως μέσω λεπτομερέστατων Εγχειριδίων, Θεωρητικής, Πρακτικής και Κλινικής - Εφαρμοσμένης εκπαίδευσης στα κέντρα μας και πιστοποιείται πάντοτε από τα Κεντρικά. Έτσι διασφαλίζουμε την ποιότητα και την ομοιομορφία των υπηρεσιών μας σε όλα τα κέντρα και ταυτόχρονα συνθέτουμε και μεταφέρουμε τη συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνογνωσία μας σε όλα τα Κέντρα Δυσλεξίας - Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας του Ομίλου μας.
 Μέσα από αγγελίες αλλά και μέσω συνεντεύξεων (προσωπική επικοινωνία) των Διευθυντών και της Μητρικής εταιρίας προσελκύουμε επιστήμονες (Ψυχολόγους, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, κλπ), με ευχάριστες, καλοσυνάτες και συγκροτημένες προσωπικότητες που σε συνδυασμό με τα δυνατά βιογραφικά τους και την άρτια - πλήρη εκπαίδευσή τους από εμάς, δημιουργούμε στελέχη που αξιοποιούν στο έπακρο την τεχνογνωσία μας και παρέχουν άριστες υπηρεσίες με αγάπη και ανθρωπιά

 Οι ιδανικοί συνεργάτες μας πρέπει να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: 
 • Ευφυής, ευχάριστη-θετική-ενθουσιώδη-δυναμική-συγκροτημένη προσωπικότητα με πνεύμα καλοπροαίρετης συνεργασίας.
  Να έχει το χάρισμα της επικοινωνίας, τη φιλοδοξία να διακριθεί - καταξιωθεί μέσω της εργατικότητας και της προσφοράς με ανθρωπιά. 
  Να αγαπάει τα παιδιά και να χαίρεται να δουλεύει μαζί τους. 
  Όλα τα παραπάνω προσόντα να κοσμούνται  με το ανάλογο ήθος, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά.
 Αν πιστεύετε ότι τα παραπάνω σας περιγράφουν και ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτες μας τότε σας παρακαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.