Συχνές Eρωτήσεις για Franchising

1. Ποιο το Όραμα που πρέπει να έχει ένας Υποψήφιος Franchisee για να γίνει μέλος του Ομίλου - Οικογένειάς μας;

 Επιστήμονες που θέλουν να εξασκήσουν τα Καθήκοντα τους σωστά με αποτελεσματικότητα, βασιζόμενοι σε υψηλού επιπέδου επιστημονική γνώση. Προσωπικότητες που έχουν διάθεση για κοινωνική προσφορά με ανθρωπιά και χαμόγελο.
 Άνθρωποι με αξιοπρέπεια, φιλοδοξία που θέλουν να προσφέρουν στην Κοινωνία μέσω της δικής τους επιχείρησης.
 Τα κέντρα μας, συνδυάζουν αρμονικά τη σύγχρονη επιστημονική γνώση, τη διεθνώς αποκλειστική τους τεχνολογία και τεχνογνωσία, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και το φιλικό περιβάλλον με μια επιχειρηματική δραστηριότητα που σας εξασφαλίζει κερδοφορία αλλά και κοινωνική καταξίωση, ως αποτέλεσμα της ορατής προόδου και της ευτυχίας του παιδιού και της οικογένειάς του.
 Εσείς προσκαλείστε να συμμετέχετε στην προσπάθεια μας αυτή δημιουργώντας ένα δικό σας εξειδικευμένο κέντρο 'DyslexiaCenters - Pavlidis Method' με Franchising.

2. Για να δημιουργήσω ένα Κέντρο Dyslexia Centers – Pavlidis Method χρειάζεται να είμαι σχετικός επιστήμονας;

 Ένα Κέντρο μας μπορεί να λειτουργήσει με τους παρακάτω τρόπους:

 A. Οι Δικαιοδόχοι πρέπει να είναι σχετικοί επιστήμονες δηλαδή Ψυχολόγοι, Παιδοψυχίατροι, Αναπτυξιολόγοι, Παιδίατροι, Παιδονευρολόγοι, Ειδικοί Παιδαγωγοί, Εκπαιδευτικοί, κλπ.
 B. Ο Υποψήφιος που δεν είναι σχετικός επιστήμονας, συνεργάζεται μετοχικά με ένα Σχετικό Επιστήμονα που θα μας συστήσει ή θα του συστήσουμε. Ο μη σχετικός επιστήμονας αναλαμβάνει τη Διοικητική Υποστήριξη – Γραμματεία του Κέντρου συμμετέχοντας ενεργά στην καθημερινή του λειτουργία, ενώ ο σχετικός επιστήμονας αναλαμβάνει την Επιστημονική Διεύθυνση.
Σημείωση: Δεν μπορεί ο υποψήφιος Δικαιοδόχος να είναι Επενδυτής, δηλαδή αυτός που σκέφτεται να επενδύσει χρήματα με μοναδικό σκοπό το Κέρδος, χωρίς να συμμετέχει ενεργά στην καθημερινή λειτουργία του Κέντρου και στην επαφή του με τους Γονείς – Παιδιά των κέντρων μας.

3. Ποιο είναι το ύψος της επένδυσης για τη δημιουργία ενός Κέντρου Dyslexia Centers – Pavlidis Method;

 Το ύψος της επένδυσης εξαρτάται από το μέγεθος του Κέντρου.

4. Τι ποσό πρέπει να έχω για να ξεκινήσω τη δημιουργία του;

 Το Franchising DyslexiaCenters – Pavlidis Method είναι ανθρωποκεντρικό, που σημαίνει ότι βασίζεται στον Άνθρωπο, τόσο ως προς τη φιλοσοφία των δημιουργών της όσο και ως προς την παροχή των υπηρεσιών της σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού. Δηλαδή, αν βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους με διάθεση για κοινωνική προσφορά τότε θα βρούμε λύσεις για το οικονομικό.

5. Ποια είναι τα Βήματα προσέγγισης με τα Κεντρικά για τη Δημιουργία του Κέντρου;

 Α. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω ιστοσελίδας ή απευθείας επαφή και αποστολή βιογραφικού (βλ. στην ιστοσελίδα μας 'Επικοινωνία/Franchising').
 B. Επικοινωνία των Κεντρικών με τον υποψήφιο και ανταλλαγή πληροφοριών.
 Γ. Γνωριμία μέσω απευθείας συνάντησης με τα Κεντρικά. 
 Δ. Παρουσίαση του concept 'DyslexiaCenters – Pavlidis Method'.
 Ε. Υπογραφή Σύμβασης Franchising.

6. Σε ποιες περιοχές ενδιαφέρεστε να ανοίξετε Κέντρα σας;

 Σε όλες τις πόλεις - νησιά της Ελλάδος με πληθυσμό πάνω από 9.000 συμπεριλαμβανομένου και του πληθυσμού γύρω από τις πόλεις.
Εξαιρούνται οι νομοί που έχουν ήδη δοθεί κατ' αποκλειστικότητα, αλλά ίσως σε μερικά να υπάρχει η δυνατότητα συνεταιρισμού. Ρωτήστε μας.

7. Πως θα μας υποστηρίξετε στην προσπάθεια μας για να ανοίξουμε ένα Κέντρο;

 Η ‘Υποστήριξη’ είναι η βασική έννοια του Franchising. Η μητρική εταιρία υποστηρίζει τους Δικαιοδόχους της από τη Δημιουργία του Κέντρου μέχρι την Καθημερινή λειτουργία του. 
 Το σύστημα Franchise των Dyslexia Centers - Pavlidis Method έχει συμπεριλάβει στο βασικό του σχεδιασμό ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, τόσο σε κλινικό, όσο και σε καθημερινό λειτουργικό επίπεδο.
Ειδικότερα περιλαμβάνει:
  Υποστήριξη για τη σωστή επιλογή και διαμόρφωση του χώρου.
  Υποστήριξη στην επιλογή συνεργατών, προσωπικού.
  Υποστήριξη στη δημιουργία και διαμόρφωση του Κέντρου.
  Πλήρη διαδικασία ελέγχου έναρξης του Κέντρου.
  Τεστ - Υποστήριξη καλής λειτουργίας μέσα στον πρώτο μήνα.
  Υποχρεωτική πλήρη θεωρητική και πρακτική-κλινική εκπαίδευση και εφαρμοσμένη εξάσκηση του franchisee και του προσωπικού του στη χρήση της ειδικής τεχνολογίας - τεχνογνωσίας από την πρόγνωση και τη διάγνωση ως την εξατομικευμένη αντιμετώπιση, στο Κέντρο μας στη Θεσσαλονίκη. Έτσι εξασφαλίζεται η πλήρης γνώση για την ασφαλή και άψογη λειτουργία του Kέντρου σας από την 1η μέρα.
  Διαρκή Υποστήριξη στην Πρόγνωση, Διάγνωση, Αντιμετώπιση και Λειτουργία του κέντρου.
  Συστήματα και διαδικασίες ελέγχου του κέντρου σας, για την εύρυθμη λειτουργία και τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας του δικτύου.
  Υποστήριξη στη διοργάνωση ενημερωτικών σεμιναρίων και εκδηλώσεων ενημέρωσης στην περιοχή σας.
  Συνεχή επιστημονική και επιχειρησιακή υποστήριξη.
  Άριστη σχέση μεταξύ των Κέντρων μας.

8. Υπάρχει αποκλειστικότητα περιοχής;

 Βεβαίως, υπάρχει αποκλειστικότητα περιοχής, που σημαίνει ότι σε αυτή την περιοχή μόνο εσείς μπορείτε να ανοίξετε κέντρο μας. Μάλιστα δίνονται περιοχές μεγάλες, ώστε ο Franchisee να μπορέσει να ανοίξει δυνητικά, όταν το θελήσει και 2ο Κέντρο στην περιοχή του.

9. Υπάρχει Πλήρης Εκπαίδευση από τα Κεντρικά;

 Υπάρχει Πλήρης Εκπαίδευση τόσο για το προσωπικό όσο και για τους Δικαιοδόχους - Διευθυντές από τα Κεντρικά.
 Η Εκπαίδευση ξεκινά εκ του μηδενός και περιλαμβάνει:
 Α. Θεωρία και αντίστοιχα Τεστ μέσω λεπτομερέστατων εγχειριδίων (πολλαπλά επιστημονικά εγχειρίδια για κάθε τεστ, εγχειρίδιο γραμματείας, οργάνωσης και λειτουργία της επιχείρησης, κ.α.).
 Β. Πρακτική άσκηση στο Kέντρο μας στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή, τόσο το επιστημονικό όσο και το διοικητικό προσωπικό εκπαιδεύεται από εμάς στην υψηλή παροχή υπηρεσιών με ανθρωπιά.
 Γ. Το αποτέλεσμα αυτής της λεπτομερούς εκπαίδευσης είναι τόσο το Διοικητικό όσο και το Επιστημονικό προσωπικό των Κέντρων μας να παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ανεξαρτήτως κέντρου και ανθρώπων.

10. Ποιος ο Στόχος των κέντρων Dyslexia Centers - Pavlidis Method;

 Στόχος των κέντρων 'DyslexiaCenters - Pavlidis Method' είναι:
  η ακριβής πρόγνωση,
  η αντικειμενική - βιολογική διάγνωση και
  η αποτελεσματική, εξατομικευμένη αντιμετώπισηώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά να απογειώσουν τις δυνατότητές τους, με βάση τη διεθνώς καταξιωμένη επιστημονική μεθοδολογία και τεχνογνωσία μας. Να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους, με στόχο να γίνουν ευτυχισμένοι, νικητές της ζωής.